Tuoreimmat uutiset SM-hiihdoista:

9.1.2018
Kannustus toimii kaikkiin suuntiin - onko Vantaalla taas paras kisayleisö

Anne Kyllönen kehui vantaalaiskatsomoa parhaaksi yleisöksi viime SM-hiihdoissa. Samaa omistautumista toivotaan kisavierailta tänäkin vuonna. Paras tunnelma on ehdottomasti paikan päällä ja upea kisaelämys muistuu mieleen pitkään. Hyvää ulkoilusäätäkin on luvassa, joten sankoin joukoin hiihtäjiä kannustamaan ja tapahtumarikkaasta ulkoilmatapahtumasta nauttimaan. Ladulle itse kukin pääsee kuitenkin vasta 15.1.  

Järjestäjät toivovat kisavieraiden saapuvan ajoissa stadionille. Lipunmyynti aloitetaan noin tuntia ennen kisojen alkua samoin kuin jalkapallohalliin sijoitettu kahvilakin; tule nauttimaan aamukahvit Hakunilaan, aistimaan kiireiseen kisapäivään valmistautuva kisa-areena.

Kannustus toimii kaikkiin suuntiin. Näin upeilla sanoilla järjestävän seuran kärkihiihtäjät kannustivat kisaorganisaatiota loppusuoran urakassaan Hiihtoliiton tiedotteessa 8.1.:

Matti: - Kertoo pyyteettömästä työstä ja intohimosta maastohiihtoa kohtaan. On mukavaa tulla hyvin järjestettyihin kisoihin, voi luottavaisin mielin tulla, kun kaikki toimii. Iso kiitos porukalle, tuollaista henkeä tarvitaan, Heikkinen sanoo.

 

Anssi:- Isot lämpimät kiitokset ja hattu isosti päästä, että olette jaksaneet tehdä ja nähdä vaivaa kisojen eteen, sanoo Pentsinen seuransa ahkerille kisojentekijöille.

 

 

Nöyrimmät kiitokset kisajärjestäjiltä.takaisin